Kvinner skyld i klimaet?

Kvinnen brakte synden til Jorden da hun tok til seg av det forbudte eplet, og synden har vært blant oss siden. I våre dager manifesterer synden seg gjennom blant annet klimaendringer og en feilslått ernæringspolitikk, og det er utrolig at ingen politikere eller forskere setter fingeren på det egentlige problemet; kvinner i arbeidslivet!
Publisert 10.5.2007 av Redaksjonen
Starten
Før den industrielle revolusjon var mannen yrkesaktiv, og aktiviteten var i småskala bedrifter og enkeltforetak med svært begrensede utslipp. De store krigene tvang fram
en industriell produksjon, og kvinner så sitt snitt til å trenge seg inn i arbeidslivet. En kan vel på sett og vis anta at de to store krigenes omfang ble muliggjort nettopp av dette.

Likestillingen
Etter krigene hadde denne synden gitt kvinnene blod på tann, og flukten fra hjemmet ikke bare fortsatte men eskalerte, slik at omtrent alle kvinner i dag likestiller seg med mannen og forsøker å ta hans plass i den tidligere guddommelige ordning.

Hva medfører dette?
Ikke bare er produksjonen direkte mangedoblet, og således utslippene gjennom dette, men transporten av millioner av kvinner medfører også atter en eksplosiv økning i utslipp. Dette forsterkes i tillegg av at kvinner ofte har gamle og svært forurensende biler, og har et kjøremønster som ytterligere forverrer dette. Et annet aspekt ved dette er at resten av familien tvinges over på ferdig- og hurtigmat som også produseres på miljømessig uheldige måter. Dette medfører også den store grad av feilernæring en ser blant menn og unge i dag, med vektproblemer og dårlig tannhelse.

Hold barna hjemme med mor
Et av mange andre negative aspekter ved dette er jo behovet for barnehager og den transport dette medfører.
Er så dette nødvendig når vi ser på skadevirkningene? Familienes økte forbruk går i all hovedsak til luksusforbruk og annen synd, som igjen er forurensende. Reising, kafébesøk (som medfører at unger ikke lærer å gå), kino, kosmetikk og moteklær.

Hva kan vi lære av dette?
Et forbud mot kvinner i arbeidslivet ville:
- løst klimaproblemene i verden over natten
- gjort en slutt på barnehagekøer og unødig kjøring
- halvert bilparken
- gitt familiene et sunt og godt kosthold

Andre goder for samfunnet ville vært
- lavere pensjonsforpliktelser
- færre skilsmisser
- færre alenemødre
- flere innvandrere i arbeid
- mindre homofili

Jeg håper politikerne nå vil ta dette seriøst opp og løse problemene med dagens synd.

mvh,
En som mener han har en løsning på dagens klimaproblematikk, men ikke er kvinnehater.Eldre kommentarer

bård

2007.05.10
hehe.. jævli bra innlægg

jeg

2007.05.13
jeg skal jakte ned denne mannen, og når jeg finner han kommer det ikke til å bli den beste dagen i hans liv.....

Georgios

2007.05.16
åsså så sinna da, tipper du er en av de som kom via linken på Norsk forening for Sadomasochister sitt forum, trekk tangan litt ut av rompa and smell the cofee, les den på denne siden som en ironisk sak, ikke bli så sinna, er ikke bra for blodtrykket vettu

Video fra Kurant Urbant!

Brækkabakkan opp 2014

Feet-Punk med musikkvideo

Cazadores vant Ribbecupen 2013

Opplev Salsbruket fra lufta

Videoblikk fra årets daga

Brækkabakkan opp 2013

Dagarapport 2013: Oppsummering