Ville du kjøpt en diktsamling av denne mannen? Svaret er ja!

Poeten fra kystbyen

Utflytta Rørviking Carl Christian Laugen har fått sitt livs sjanse og trenger hjelp fra deg til å realisere forfatterdrømmen.
Publisert 17.12.2012 av Redaksjonen
Mange kjenner nok Carl Christian som keeper på A-laget til Rørvik under storhetstiden på 00-tallet og som en positiv og ordentlig gogut.

I de siste årene har han holdt base i Tønsberg, hvor forfatteren i han har kommet mer og mer til overflaten. Ikke overraskende for oss som kjenner han godt. Carl Christian startet nemlig å vise litt av sitt gryende forfatterskap her i Kaakenmagasinet og skrev flere saker i de første leveårene til dette nettmagasinet, hovedsaklig på-kanten-tekster og tvilsomme tips med humoristisk vri.

I tillegg til andre skriveprosjekter som er under arbeid har han nå fått napp hos et forlag på å gi ut en diktsamling, men trenger hjelp til å realisere drømmen.

I og med at debutanter og spesielt diktsamlinger statistisk sett selger dårlig vil forlaget at det skal forhåndsselges 125 eksemplarer før de starter trykkeprosessen. Prisen er 198 per stykk. Så er du en av de som er nysgjerrig på hva denne utflyttede Vikna-væringen sitter med i pennen, send inn en forhåndsbestilling!

Interesserte kan sende en e-post til Carl Christian på adressen carllaugen@hotmail.com hvor de oppgir navn, adresse og antall på hvor mange bøker de vil forhåndsbestille.


Debutant med diktsamling

Video fra Kurant Urbant!

Brækkabakkan opp 2014

Feet-Punk med musikkvideo

Cazadores vant Ribbecupen 2013

Opplev Salsbruket fra lufta

Videoblikk fra årets daga

Brækkabakkan opp 2013

Dagarapport 2013: Oppsummering